Известие

Collapse
No announcement yet.

Къса скоростна кутия.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    От QV не е по къса освен това QV-to е с лостова система на привода а 156 е с жила
    Аааа незнаех, че е с лостове. Ок
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Тука има нещо гнило няма как да се получи разлика от кутията 1.8 да върви наравно с 2.0 с ремап Я ми пиши на лични къв е тоя случей?
      Спокойно той ремапа не е твой а колите са в еднакво състояние със сменени дебитомери и разните му сонди и свещи тази с
      късата кутия и бяха сложили китайски дебитомер съответно бяха окотили нещо софтуера на компа и колата стоя 2 седмици в оторизиран сервиз за да дойде и да и заредят новия софтуер оригинален с какъвто излизат от завода а другата кола е на Доко бившата 156 . И все пак това са гонки в града максимум до трета. Но разлика в вървенето на двете коли няма.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
        Спокойно той ремапа не е твой а колите са в еднакво състояние със сменени дебитомери и разните му сонди и свещи тази с
        късата кутия и бяха сложили китайски дебитомер съответно бяха окотили нещо софтуера на компа и колата стоя 2 седмици в оторизиран сервиз за да дойде и да и заредят новия софтуер оригинален с какъвто излизат от завода а другата кола е на Доко бившата 156 . И все пак това са гонки в града максимум до трета. Но разлика в вървенето на двете коли няма.
        Хахах ибах аз тоз ремап тва по скоро е ресто (на коне)
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          За еднаквото състояние не съм сигурен

Хахах ибах аз тоз ремап тва по скоро е ресто (на коне)
          Питай Нено кво каза за ремапа, прекъсвача е на 7800
          Last edited by Доко; d.m.y г., 18:27.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            За еднаквото състояние не съм сигурен

Питай Нено кво каза за ремапа, прекъсвача е на 7800
            Хахахахахаааа умирам си от смях вече тука разбрах кво става Според мене тая кола и 1.6 сток ше я убие от бой
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Хахахахахаааа умирам си от смях вече тука разбрах кво става Според мене тая кола и 1.6 сток ше я убие от бой
              Аааа ше я бие 1.6 , колата върви много , ма и трябваха около 2-3 хилядарки
              Last edited by Доко; d.m.y г., 18:49.

Comment

като искаш динамика просто я дръж в по високи обороти,просто скоростта ще е по-голяма отколкото с по късата кутия,но на нея и е минус извънградското където ще караш на по-високи обороти и разхода ще е по-висок верно ще имаш динамика ама по хубаво си остани с твойта кутия и си карай на 4та като искаш динамика
                Няма просто смисъл да се занимаваш,дето каза колегата по добре един чип да си сложиш и да ти се вдигне динамиката в ниските и да се родиш,а това с кутията ще лапне и много пари,защото аз лично ако ще отварям ще си сменя и съединителя и майсторлъка като сложиш и самата кутия...и отиде коня.Ще излезе колкото 2 чипа
                едит:апък и с чипа разхода ти ще падне :О
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

колеги имам питане дали скоростна кутия от 2.4 може да се сложина 1.9 и дали има разлика в предавателното число и в двете кутии като цяло

Comment

Working...
                  X